Riad Arous Chamel

***
16 rue Abdessadak, Tangier, 90000, Marokko
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen MAD378.
Katso kaikki kuvia galleriassa

Tee varaus Internetissä nyt
Hinnat alkaen MAD378

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone

Riad Arous Chamel on 3 tähden hotellin kätevällä paikalla Tanger. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Lentokentälle tai lentokentältä kuljetusta tarvitsevat vieraat voivat järjestää kuljetuksen vastaanotosta.

Tutki aluetta kiertoajelujen avulla. Nauti grillauksesta perheen ja ystävien kanssa käyttämällä kiinteistön grillejä. Ystävällinen ja avulias concierge on aina valmis auttamaan liittyen kaikkiin kyselyihin.

Huoneen palvelut sisältävät ilmaisen Internet-yhteyden. Vieraille on tarjolla laaja valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia virvokkeita hotellin aulassa/baarissa. Hotellissa on itse suoritettava pysäköinti.

Riad Arous Chamel Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Lentokenttäkuljetus
 • Kiertoajelut
 • Grillit
 • Concierge-palvelu
 • Ilmainen Internet-yhteys huoneessa
 • Aula/baari
 • Pysäköinti - itse

Kuinka teet varauksen Riad Arous Chamel

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä Riad Arous Chamel

  • Tangier, Morocco (TNG-Ibn Batouta) - 7.13 mi
  • Tetuan, Morocco (TTU-Sania Ramel) - 30.30 mi
  • Gibraltar, Gibraltar (GIB) - 36.23 mi

Hotellit lähellä Riad Arous Chamel

Featuring panoramic views of the Mediterranean bay, Hotel Continental is 5 minutes from the port, in the heart of the Médina. This ...
The 5-star hotel El Minzah is located in the heart of Tangier near the old medina. It offers 2 swimming pools, a fitness center and ...
Overlooking the bay of Tangier, located near the beach, Hotel El Oumnia features an outdoor swimming pool, conference and meeting ...
MIA HOTELS Fes is located in Fès. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with air conditioning. Private ...